Vintage Projectinrichting

Het is niet altijd even makkelijk om keuzes in een kantoorinrichting te maken die functioneel zijn, passen bij jullie bedrijfscultuur én ook nog eens een positief effect hebben op het welzijn van je medewerkers.

Vanuit de dikke deen kunnen we jou helpen met een ‘Vintage Projectinrichting’.

Een vintage kantoorinrichting zal een mix van functionele objecten, unieke pronkstukken, een duurzaam interieur, good vibes en karakteristieke elementen ‘van toen’ zijn.

Nieuwsgierig?

We brengen een groot deel van ons leven door op het kantoor. Maar waarom hebben de meeste kantooromgevingen dan helemaal geen ziel? De meeste kantoren zijn vooral saai en functioneel ingericht. Er moet nou eenmaal gewerkt worden, ‘Gezelligheid zoek je thuis maar.’

Wij gaan haaks in tegen die stelling. Wij geloven er in dat een kantoorinrichting met persoonlijk karakter ervoor zorgt dat medewerkers niet alleen vrolijker en productiever worden, maar ook nog eens minder last hebben van werkstress. Dat laatste is zelfs onderzocht en bewezen door wetenschappelijk onderzoek.

Hoe we werken

Wij gaan altijd eerst vrijblijvend met je in gesprek. We willen jou en je bedrijf namelijk leren kennen. Om te kijken wat voor waarde wij toe kunnen voegen aan jouw kantoor en om te ontdekken of een vintage kantoorinrichting überhaupt jullie bedrijf past. Misschien kan een vintage kantoorinrichting juist wel nét even dat verschil maken wat jullie nodig hebben. 

We hanteren hierbij onderstaande aanpak:

IntakeEven kennismaken met elkaar

SchetsDromen en visualiseren

SelectieNieuw en oud komen samen

InkoopAdvies, uitvoering en transport

InrichtingDe puzzel compleet maken

Over het algemeen werken we bij een vintage kantoorinrichting met projecten waarbinnen we graag het hele proces begeleiden. Maar er zijn uiteraard ook mogelijkheden om alleen stukjes van het proces door ons uit te laten voeren, zoals de selectie van specifieke of unieke meubelstukken. Zijn er bijvoorbeeld al meubels aanwezig die jullie willen behouden, dan verwerken we die graag in ons plan van aanpak! 

Ben je benieuwd naar meer informatie of wil je een vrijblijvend intake gesprek aanvragen? Neem dan contact op met Ingeborg