verzenden en bezorgen

vintage wereldbol

VERZENDING POST

de dikke deen kan kleine producten verzenden via DPD.

Bij de producten waar dit niet mogelijk is, staat dit vermeld in de omschrijving. Mocht in de omschrijving vermeld staan dat het niet te verzenden is, maar je wilt het toch verzonden hebben, neem dan even contact op via info@dedikkedeen.nl. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Indien er meerdere producten besteld worden, wordt er gekeken of dit samen verpakt kan worden. Is dat het geval, dan zal er maar eenmalig verzendkosten in rekening worden gebracht.

Pakketjes worden binnen 4 werkdagen verzonden. Heeft het meer haast, neem dan contact op via info@dedikkedeen.nl.

Tarieven voor pakketjes:

NL: 0-10 kg: €6,00

BE: 0-10 kg: €12,65

Wanneer je niet tevreden bent met het product dan dien je dit binnen 3 dagen na ontvangst te melden via info@dedikkedeen.nl en het product binnen 14 dagen retour te sturen. De verzendkosten hiervoor zijn voor de klant.

BEZORGEN

de dikke deen verzendt grote items niet met de post, wegens hoog risico tot schade.

In de omgeving van Utrecht kan de dikke deen zelf bezorgen. De kosten zijn afhankelijk van de afstand. Neem contact op met Ingeborg voor de exacte kosten.

Voor bezorging van grote items op lange afstand (>60km) maakt de dikke deen gebruik van Brenger. De kosten hiervoor liggen bij de koper. Op www.brenger.nl kun je al een kosten berekening doen als je inzicht wilt in de kosten.

Bij de optie voor bezorgen, zal de dikke deen contact met je opnemen om een afspraak voor de bezorging te maken.

Er wordt bezorgd tot aan de voordeur of in overleg tot aan de begane grond.

OPHALEN

Ook kun je ervoor kiezen een product zelf te komen halen in de showroom in Utrecht. Neem hiervoor contact op via info@dedikkedeen.nl.