loods vintage meubels Utrecht

We zijn verhuisd naar een grotere loods voor onze vintage meubels in Utrecht. En omdat hier veel meer ruimte (350+m2) is om het in te richten als showroom, openen we elke eerste zondag van de maand de deuren van 12:00-16:00.

Zoals jullie wellicht al weten deel ik de loods met Julia, van de vintage onderneming efva – items with a story. Waar ik wat meer midcentury en Scandinavisch design heb, is zij juist meer gespecialiseerd in vintage en antiek met een romantisch klassieke inslag. Samen proberen we een breed en gevarieerd aanbod neer te zetten van vintage meubels in de loods in Utrecht op Sophialaan 5K.

Een open deuren dag, waar je gewoon op je gemak kunt komen snuffelen of juist spullen die je op de webshop hebt gezien in het echt kan komen bekijken. Verwacht een informele sfeer met unieke vintage items; vintage meubels, vintage lampen en veel vintage accessoires.

De loods is uiteraard ook altijd te bezoeken op afspraak 🙂  Schroom absoluut niet om contact op te nemen via bellen, een berichtje of mailtje als je langs wilt komen in de loods.

Je kunt gratis parkeren voor de deur. Binnen Utrecht kunnen we kosteloos grotere meubels bij je thuis brengen op een later afgesproken moment.