showroom vintage meubels Utrecht

Zoals jullie wellicht al weten zijn we verhuisd. We hebben de koude loods ingeruild voor een warme gymzaal. Ik deel de gymzaal met Agnes van Vintage Mooiste. Waar ik wat meer midcentury en Scandinavisch design heb, is Vintage Mooiste meer gericht op Nederlands vintage. Samen proberen we een breed en gevarieerd aanbod neer te zetten van vintage meubels in onze showroom in Utrecht op de Stauntonstraat 9.

We openen iedere eerste zondag van de maand de deuren van de showroom van 12:00 tot 16:00.

Een open deuren dag, waar je gewoon op je gemakĀ kunt komen snuffelen of juist spullen die je op de webshop hebt gezien in het echt kan komen bekijken. Verwacht een informele sfeer met unieke vintage items; vintage meubels, vintage lampen en veel vintage accessoires.

De showroom is uiteraard ook altijd te bezoeken op afspraak šŸ™‚ Schroom absoluut niet om contact op te nemen via bellen, een berichtje of mailtje als je langs wilt komen in de showroom. Soms hebben we extra open dagen, de meest actuele openingstijden kun je hier vinden.

Je kunt gratis parkeren voor de deur. Binnen Utrecht kunnen we kosteloos grotere meubels bij je thuis brengen op een later afgesproken moment.