loods vintage meubels Utrecht

Zoals jullie wellicht al weten deel ik de loods met Julia, van de vintage onderneming efva – items with a story en Agnes van Vintage Mooiste. Waar ik wat meer midcentury en Scandinavisch design heb, verkoopt Efva vintage en antiek met een romantisch klassieke inslag en Vintage Mooiste is meer gericht op Nederlands vintage. Samen proberen we een breed en gevarieerd aanbod neer te zetten van vintage meubels in de loods in Utrecht op Sophialaan 5K.

We openen iedere eerste zondag van de maand de deuren van de loods van 12:00 tot 16:00.

Een open deuren dag, waar je gewoon op je gemak kunt komen snuffelen of juist spullen die je op de webshop hebt gezien in het echt kan komen bekijken. Verwacht een informele sfeer met unieke vintage items; vintage meubels, vintage lampen en veel vintage accessoires.

De loods is uiteraard ook altijd te bezoeken op afspraak 🙂  Schroom absoluut niet om contact op te nemen via bellen, een berichtje of mailtje als je langs wilt komen in de loods. Soms hebben we extra open dagen, de meest actuele openingstijden kun je hier vinden.

Je kunt gratis parkeren voor de deur. Binnen Utrecht kunnen we kosteloos grotere meubels bij je thuis brengen op een later afgesproken moment.