Geld voor je meubels; verkoop jouw vintage meubels aan de dikke deen

Heb je een zolder of garage met vintage meubels of een ouder familielid die moet verhuizen naar een kleinere woning? Of wellicht is er iemand overleden en weet je niet wat je met de spullen aan moet? Maar heb je geen zin in de rompslomp op de meubels op marktplaatsen aan te bieden?

Bij de dikke deen zijn we altijd op zoek naar unieke stukken met karakter en geschiedenis en doen we aan de inkoop van vintage meubels. Of het nu gaat om een vintage ladekast, een uniek dressoir of een funky fauteuil, een vintage eettafel, eetkamerstoelen, we willen het graag zien. Waarom zou je het laten staan als je er ook geld voor kunt krijgen?

Waarom met de dikke deen samenwerken?

  1. Directe uitbetaling: de dikke deen gelooft in eerlijke deals. Zodra de dikke deen je meubels heeft bekeken en we een prijs zijn overeengekomen, krijg je meteen betaald.
  2. Deskundige taxatie: de dikke deen weet vintage waarde te herkennen. Je krijgt een eerlijke prijs betaald, rekende houdend met dat de dikke deen er ook nog op moet kunnen verdienen.
  3. Gemakkelijke en snelle transacties: Geen gedoe met eindeloze onderhandelingen. de dikke deen houdt van een soepele en snelle transactie, zodat jij snel kunt genieten van de extra ruimte in huis en de dikke deen een nieuw item in het assortiment heeft.

Hoe werkt het?

  1. Neem contact op via het contactformulier: Laat weten welke vintage meubelstukken je wilt verkopen, stuur foto’s mee en geef aan wat je graag voor zou willen hebben en waar het meubelstuk staat.
  2. Beoordeling en aanbod: de dikke deen is vooral geïnteresseerd in items uit de jaren ’50, ’60, ’70, ’80, liefst met een Scandinavisch karakter. de dikke deen bekijkt de info en beoordeelt aan de hand daarvan of het in het aanbod thuis past. Daarna hebben we contact en kijken we of we eruit kunnen komen samen qua prijs. Jij beslist uiteindelijk of je het item aan de dikke deen wilt verkopen.
  3. Ophalen en klaar: Als je akkoord gaat met het aanbod, komt de dikke deen de meubels op halen wordt je bij het afhalen direct betaald.

Vind je het ook zonde als je meubels maar in de opslag staan of misschien worden weggebracht naar de stort? Geef je vintage meubels een tweede leven en verdien er nog wat aan! Neem vandaag nog contact op met de dikke deen voor een vlotte verkoopervaring.