ervaringen

4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren
wauwie, ik raad het anderen aan!75%
ik ben blij 🙂25%
tevreden0%
minder content0%
mweh, ik vind het niet zo0%

Geef jouw mening!



Wat anderen zeggen..

4,0 rating
10/08/2020

Supermooie geborduurde kussens werden snel bezorgd in een mooi pakketje. Staan stoer op de groen leren bank! Bedankt!

L
5,0 rating
05/08/2020

Super! Snelle levering en het zag er goed uit. Ook heel fijn dat de verpakking gerecycled is. Keep up the good work.

Nadia
5,0 rating
30/06/2020

Top item -’n mooi wandkleed- en enorm aardige dame! Ben erg blij en we genieten van het warme, fraaie kleed aan de wand in ons interieur.

Carlo
5,0 rating
30/06/2020

Super leuke spulletjes!!

Annemieke
5,0 rating
30/06/2020

snel contact, flexibel, goede verpakking en snelle verzending.
heel vriendelijk in contact en super mooie spullen!!

Linda
4,0 rating
29/06/2020

Het was echt een feestje om iets bij de Dikke Deen te bestellen! Ik had een vraag over de levering van het pakket en ik werd snel en enthousiast geholpen. De prachtige teak houten spiegel (erg scherp geprijsd en van mooie kwaliteit!) en de vissenposter staan prachtig in m’n appartement.

Lysanne
5,0 rating
29/06/2020

Ik heb vier prachtige vintage kussens gekocht. De levertijd was heel snel. Ze zien er heel mooi uit op mijn bank!

Jeanne
5,0 rating
11/06/2020

Wat een mooie spullen en fijne service! Mijn huis én werkruimte zijn inmiddels verdikkedeend, met een mooie teak houten kast, spiegel, een lamp, borduurwerk en beeldjes.
Blij mee 🙂

Satijn
5,0 rating
11/06/2020

Een relaxt contact met Ingeborg! Het pakketje was leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap.

ingrid