een unieke vintage kast

teak vintage kast

Ben je op zoek naar een mooie vintage kast? Vind je het leuk om een unieke vintage kast in je huis te hebben, maar weet je niet waar je zo’n vintage kast kunt vinden? Vind je het misschien eng om een kast online te kopen?

De zoektocht naar een vintage kast die bij je past, is niet altijd even makkelijk. Het is soms zelfs erg lastig om de juiste kast bij je huis te vinden.

de dikke deen selecteert met heel veel liefde vintage kasten in Denemarken en vervoert ze naar Nederland, zodat deze unieke kasten in iemands huis kunnen schitteren.

Bij de dikke deen staan er zelfs meerdere vintage kasten thuis. Ik kan je uit ervaring vertellen dat het heerlijk is om een vintage dressoir in je huis te hebben staan. Ik gebruik hem als barkast en het blijft elke dag nog een genot om naar te kijken.

Wat een vintage kast van de dikke deen kan toevoegen voor jou:

  • Je hebt een unieke vintage kast in huis
  • Je draagt een steentje bij aan duurzaamheid door een product te kiezen die al een sinds de jaren ‘60 mee gaat.
  • Je hebt een kwalitatief sterke kast met karakter in huis staan.
  • Een unieke vintage kast draagt bij aan je woongenot. Het is namelijk een pareltje om naar te kijken.
  • Je kunt heerlijke drankjes serveren aan je gasten vanuit je vintage barkast.
  • Je krijgt opbergruimte 😉
  • Je kunt tips krijgen voor de verzorging.
  • Je hebt een bedenktijd, dus als je het niet zeker weet, dan heb je even de tijd om hem in je huis te aanschouwen. Want niet goed is geld terug.

Bij het aanschaffen van een unieke vintage kast bij de dikke deen, maak je een unieke en duurzame keuze. Je krijgt er een kwalitatief goede kast voor terug. Ik word er heel blij van als een liefhebber een meubelstuk een tweede, derde of zelfs vierde leven kan geven. Op deze manier blijft er een stukje Deense historie bewaard en wordt er veel woonplezier en warmte gecreëerd in een nieuw huisje.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan even een kijkje bij de kasten.

Liefs,

Ingeborg